lite uppdatering och problem med tandställningen

Hej!

I fredags så var jag på stan me LinaN :D
Jag handlade lite stuff. De vart gråa team sportia byxor och en present till EmmaP som snart fyller år :]

Igår på skolan var de tungt, tror jag var febrig,  gick tillskolsköterskan, men hon var inte där, så jag frågade nån på expedetionen , och de tyckte jag såg febrig ut, så jag fick en alvedon, och tack vare de så klarade jag skoldan och shoppingturen, (som jag inte borde ha farit på, jag var trött som de ändå var, fast jag hade inte  hoppat över de, jag hade juh lovat! )

Efter att jag kommit hem , så tog jag på mig pyjamasen och kollade på tv och mådde skit..

Imosrse när jag vaknade var jag lite bättre, men låg och såg på tv och snörvlade ... ( inte så glad över att varra sjuk/förkyld)

När klockan var typ tre orkade jag klä på mig och vara social.
Låg ute och solade, fast med en bok framför näsan, typ i en timme :] sen åt vi middag och jag gjorde inte så mycket..

Fast då hände en grej som jag fruktade : min tandställnig krånglade! ska ta de från början ..

Jag satt och åt popcorn i soffan, när jag plötsligt kände nåt hänga, och sen fick jag som en pisksnärt i huvudeet, att tandställningen har lossnat!
Jag sprang till spegeln och gapade, och där fick jagse djävulskapet! Alltså, kort sagt, jag har inga tändeer på vänster sida, (förutom en, densom sitter längst in) och där kan de ju inte klistra fast några plattor, så där är det typ bara en "ståltråd",   och det var den som gick av.. 
Letade fram nummret till tandläkarn, men såklart var klockan typ halv tio på kvällen, och ingen jobbade, men jag pratade in ett medelande , så vi får se vaaaad som händer imorrn..

blir inga bilder idag ..

puss&kram  :*

hurra!

Hejsan! Idag fyller min brorsa år, 10 liksom, ..
Ska ge han lite godis, hoppas att han inte har godislöfte, för då blire synd om han! Hann inte köpa nån present, och är för snål för att ge pengaar  (a)

Har suttit och läst bloggar, hade 19 stycken som jag skulle läsa på , tog sin lilla tid..
Har slagit in godiset i folie, som nu ligger i kylen,. Har beodrat Carl att han inte på några villkor får gå in i kylen och nosa! För där ligger de, (det är choklade som inte får smälta)

Fick vet idag att vi inte ska ha nåt verb-prov imorrn :D  Skööööööööönt!
Hade utvecklingssamtal idag.. Jag svara typ bara med mm vet inte nej .. Intressant?

Sen sak jag typ fara och köpa glass på badhuset (a) dom har typ utförsäljning, så glassar som typ kostat 17 :- kostar bara nu 3-: !! Gode billigt!  ;D

Kanske ska spela lite dator och sen fira lillebror..

<<  mummsit

puss&kraaaaaaaam




LinaN

Hej på er alla fina!
Idag åkte jag med bussen me LinaN hem till henne :D Vi fikade och var ute..
En rolig sak hände -- jag skulle köra klockan, och när jag skulle sparka bollen till Lina, typ missade hon den, (jag sparkade enormt snett! ) och den for med ett pladask ner i de strömmande vattnet. Vi skickade Salle att hämta bollen, men han kunde inte få tag i den, utan for med den  längre ut, så vi var tvunga att skynda oss i båten, grabba tag i årorna, och ro ut, gick lite trögt i början, men sen bättre, vi fick tag i bollen, och rodde med något trötta armar hemmåt land..

Sen skulle Lina äta, och jag fick äta smaskigt spagetti och köttfärssås :D Sen kom glassbilen, så vi sprang och  kkkköpte glass :D Dom de valde var seriöst inte längre än mitt ringfinger, och tro mig, det är INTE LÅNGT! xD Men det var jättemumsigaa!

Sen skulle Lina till utvecklingssamtal på skolan så vi for dit, jag väntade utanför och läste lite skvallertidning (a)

Sen for vi hem till mig, vi var ute typ hela tiden, och hade skitkul!  ;]

Juste, var på skolan oxå.. Hade matteprov, gick typ bra, fast fattade nada på nr, 13 ... menmen.. Hann göra lite på byxorna oxå, sydde klaaaaaaaaart S:et , har en bit kvaaar typ ..
Vi fick kycklingklubbor och typ bulgur (nnåt mummsigt ris), det var jätte gått! Trodde kycklingen skulle smaka torrt och jätteäckligt, men det var hyfsat jättemycket gott! ;]
pprecis när jag kommit ut från matten och väntade på kemin skulle börja, så gick branalarmet igång, och som en ren reflex började jag gå ut, deet var ganska mysko, ..  Sen efteråt var det nån som sa att nån typ tjuvrökt elr nåt i uppehållsrummet i Caféteerian, och därför brandalarmet gått igång.. Sen gick jag till Kemin, men Janne sa att vi fick sluta, så det vart en halvtimma tidigare :D

Men nu mina vänner små, ska jag sussa , sör imorrn blir deet att jobba hårt i est:et,    för jag ska HINNA KLART byxorna INNAN vi SLUTAR...

Okej, kanske det inte brann så mycket, det brann inte änns, men iaf! xD

puss&kram, sleep sweet dreams ;]

--------

Hej igen!
Har ätit middag nu.
Försöker ladda in bilder från mobilen ( oxå ) , men den dampar och som vanligt tror jag att det inte kommer att komma, men kanske, ska se,..

Börjat att tröttna på min header, och det, ska försöka ändra på den, fast med hjälp, för utan blir allt krasch!

Jag får typ aldrig kommentarer! Läser änns nån min blogg? :/

...............................................................................................................................................................................................................
Okej, nu har jag försökt ett tag,  men om ni vill ha bilder på min blogg så får ni allt ta och hjälpa mig att ladda in bilder från mobilen!! För det här går skiiiiiiiiiiiiiit! Och nu är jag ARG!
Nån som har lust och hjålpa mig?

Frasse bilder kan jag lägga in ---- >
 
Elr inte... Nu är inget som de ska med datorn, så nu funkar inget..  JAG HATAR SEGA DATORER OCH DE SOM DAMPAR, !!!!!!!!!!

PUSS & KRAM ! :]

bilder

Hej , solit idag! Idag krattade vi skolgården, de söööööööööööög! menmen.. Har tagit lite bilder på Frasse som ni kan få se sen, för nu ska jag ner och äta mat.
puss&kram

söndag

Hejjpåeralla!
Igår spelade vi kubb, jag var på Kusin Ida och mammas lag ;D Vi förlorade, men de låg gode jämnt!

Idag vaknade jag tio över tolv, rekord elr vadå?? :O
Har inte gjort mycket, har laddat ner Spotify åt Ida, hoppas hon kommer att lyssna på det! Och gjort Ida medlem på Bloglovin, ( de hemsidorna tykcer jag alla borde vara medlem i! Det borde vara obligatioriskt!! ;]  )
Ska äta Korvstroganoff, MUMS! :]
Det är en geting i altan, där vi ska äta, och ingen vill ta död på den, förutom mamma, som tycker att vi är fjantiga som ärr rädd för sånt xD

Skola imorrn, det blir konstigt, tro mig, ni vet inte varför, så varför ska jag veta?

  < Getingar , Usch!


pusss..

lördag

Hejallaglada!
Igår åt jag min första bergsbynglass! Me moster Biggan och kusin Ida :] Tog en våffla, den var inte liten kan man säga! xD  de var jättemumma! ;)
Kusin IDa hade tänkt ta kort på de, men hon var så förvirrad att de inte blev så.. :] Sen for vi hem, ch då var Karin och Mollie hos mormor. De pratade ett bra tag och hundarna busade gode mycket! Sen for jag och Karin ut med hundarna, släppte de vid llill skogen utanför mormor..
 De första Sarek och MOllie gjorde var att typ springa 120 km/h   över vägen, och sen på stora gräsmattan, Frasse hände efter, men alltid 10 meter balkom xD
 Sen kom Ida ut och hundarna lyckades hitta en ' sjö' och såklart ( ! ) så sprang de och hoppade och blev blöta och luktade fysatan! När de kom in blev det duschen för deras del, och nya kläder för våran del!

Mamma och pappa kom hem igår :D Runt tio, halv elva tror jag.

Idag vaknade jag runt halvtio, utsövd och allt ! :D  Har lixom slöat idag, ska typ på nån agility sm elr nåt med kusin IDa, Biggan ( ? ) o mamma ( ? ).
Annars vet jag inte vad som ska hända idag, får se om det blir att vara med nån kompis.. Kanske..



puss

moster biggan

Hejj!
Sorry, har inte skrivit åp länge, men har inte  haft tillgång till en dator på ett tag, har vart hos mormor, för mamma och pappa är i utlandet..
I onsdags var jag med Emmap, när jag kom till henne var hon ute och tog kort på 'de blöta' ( de hade ösregnat lite iinnan ) , var ute lite och sen ar vi inne lite, och fixade så hon kunde lyssnapå Spotify, :D Sen for vi på ica och köpte Slush, mums, men kallt i mun, och ont i magen :/ Kollade på en fotbollsmatch, sen for vi hem till Emma.. Skulle vara hemma senast halv elva, sa mormor, var hemma 22.29  :D Gode tur jag hade? xD 
Igår hade jag teateruppvisning, det gick bra, fast på man hörde inget, sa Paulina, och hon satt ju nästan länggst fram! :O Vi hade mickar oxå juh! .. Menmen, hade kul iaf, och det är väl det som räknas?? ;D
Var med Paulina efteråt, vi for hem till mig, och spelade lite Monopol, men spelade inte klart, vi for och fiskade istället. Fast vi fick ingen fisk :/ .. Sen for vi till mormor och gick en promenad med lille Frasse fräs ;]  Sen såg vi på lite tv, sen for hon hem.. Imorse vaknade jag som vanligt av att Frasse hoppade upp i bäddsoffan och slickade mig i ansiktet. Han ville ut och kissa, så jag var ganska tvungen att slita mig upp, och tro mig, det var inte lätt! Jag var jätteovanligt trött..Sen somnade jag om tills klockan ringde , klockan var då 07.30  .. Åt frukost och fixade en tvätttid till Kusin Ida som ska komma idag,. Var ute och rastade Frasse och sen typ powerwalkade jag till busshållsplatsen.  :D  Sen har  jag vart på stan med moster biggan och köpte lite avslutningskläder, ett jätte rosa tunika och tights och sen några linnen :] vArt jättenöjd, åt lite lunch på viking med biggans, det var mums!  Sen for vi på Mio och köpte litee grejot å mormor,. Förästen, har jag sagt att mormor har gjort om? iaf så ha hon fått det jätte fint! Maritha har målat i stortoan, och hon har fått det hur modernt som helst :D Skitsnyggt!
Sen när vi kom hem gick vi en prommis med Frasse, som luktade fysatan av äckelbäcken, som han på nåt sätt har typ badat i :O Har typ legat i soffan och slöat med biggas dator sen vi kom in.. Skönt, fast skulle verkligen behöva vara lite social och vara med nån kompis, men, orkar inte.. Kanske..
Ska fortsätta slöa ett tag till och se vad som händer ..

 Längtar tills jag får smaska på sånna ^^

 Nice!

 Min slush, mumma! ;D

puss&kram


Solit

Hellu!
Idag vaknade jag typ runt kvart över tio, mamma ringde :/  Pratade nästan i sömnen med henne, och efter jag pratat med henne, vaknade Emma till.. Vi gick upp åt frukost och sen (nu) gör vi oss klara. Ska till Ske-å , till bibblan där, på nån träff inom Twilight.. Ska typ vara med Melissa och Alicia sen :D 

puss&kram

Emmajo

Hejj, nu är jag med EmmaJ. Ska sova hos henne, ska bli kul! Har varit och sett på bio, och ätit på Venezia med Teatergruppen, och Dans++gruppen, I taket lyser stjärnorna              Den ägde! Fast den var jätte sorgli! Jag grät nästan, .. 
Menmen.. 
  ..   EmmaJ, tack! Nu kan jag lägga in bilder och sånt :D :D  
Jag vill HA en mobil! Mitt ljud suger och den är helknäpp, går knappt att stänga..  Jag hatar den!!!!  :@
Nu sitter jG OCH eMMA och fnittrar åt typ allt xD Jag är ganska trött, tror Emma är de me. ;D   Jag kanske skriver sen ikv.. 




:]

Hejj, idag var jag med EmmaJ, vi hadee jätte kul, såg på halva Twilight, den var bra, men vi såg på den med engelskt tal, det var synd, man fattar mer me svenskt tal. Sen for vi till Linnea, där var Sofia och Frida.Vi hade askul! :D Imorrn har vi orientering på gympan, de är astråkigt! :/ Har fått hjälp av EmmaJ (tack tack!! :] ), lyssnar nöjt på alla låtar som finns på Spotify, jag rekommenderar deet! Pröva? :] Ska lägggggga mmig nu .. puss&kram

Jag vet, jag är inte duktig på att uppdatera!

Hejj, jag vet, jag är sämst på att skriva, det ska bli bättring på det!! I helgeen hade jag dansuppvisning, det gick bra, jag var gode nervös, men hade jättekul! Melissa sov hos mig, och vi såg på film, det var kul att få vara med henne lite oxå! <3 Idag var den nya killen (som jag har berättat om?? ) i klassen på up:n .. Han sa inte så mkt, men han verkar sjyst.. Vi hade ute gympa idag, visste inte om edt, och jag de tagit t-shirt och shorts! Lite kallt, och det var inte kul, jag fick två bollar på mig på gympan(vi hade foboll)! :/ På torsdag har vi orientering !!! :@ :@ :'( ... Vi hade håltimme på SO:n så jag for hem och satte mig på den kokheta altan, och läste, tiden gick snabbt, typ en timme hade gått och jag hade läst ut boken, så jag letade reda på en bok och började läsa, helt plötslig hade tiden rusat iväg och jag hade läst ut de mé.. Nu har jga precis börjat på en bok som är gode tjock, och den vill jag läsa ett tag, den är bra, läser Eragon .. Kan inte lägga upp nån bild, datorn/hemsidan elr nåt dampar så jag kan inte göra nåt annat än att skriva, kan inte göra typ nåt.. :/ Har skrivit om inlägget TRE gånger, för jag ville leta vart jag laddar upp bilder, och allt försvann! Och som sagt, allt DAMPAR (som vanligt?????? :@ )!!! Hoppas det fixar sig, för det blir inge kul att ha en blog utan bildeer.. :/ puss&kram

Länge sen? :O

Hejj på er alla! :] Det har hänt mkt sen sist, men orkar inte skriva, för jag minns nog inte allt :$ Men jag kan säga så mkt som att Ellen kom hem idag från Italien, hon var borta i en vecka! :O Jag var mitt i en mening (pratade med Sofia och Emma) när jag såg Ellen (imorse) och rusade fram till henne (:D) gav henne stor kram och var jätteglad! Idag var det nån från Umeå som kom till 6:or(na??) och snackade om Tobak och vad det gör med kroppen, det var väldigt intressant! Fast det mesta visste jag, och det var kul att slippa spanskan lite( vi hade 20 minuteers spanska) :] Hannn ganska långt på lådan idag på slöjden. På TISDAG byter vi till syslöjd, och Janne(träslöjdläraren) är 100 procent säker att jag ska hinna klart! :O Men jag är typ 30 preocent säker, för det går i snigelfart! Men ändå snabbt, för när vi började träslöjd (denhär terminen) så var MIN låda såklart borta! Och jag hade hunnit JÄTTElångt på den, osså var den borta! :@ Så jag var tvungen att börja om, men som tur var, var att Janne lovade att jag skulle få x-tra hjälp och få använda maskiner. Är fööre två stycken! Och dom gjorde inte änns om dom! :D Fast, jag har ju 'fuskat' ganska mnycket oxå.. Så jag är ganska stolt. Ska till Tandregleringen imorrn. kl 10. Ska sätta dit den j**la förbannade skit tandställningen ! Vill vara på skolan imorrn ju!, vi ska ha brännboll på gympan ( :D :D ) och på engelskan ska vi typ träna på provet ( som vi har på fredag)... Men, kanske jag ska dit? Vissa säger att man får jätte ont i munnen efteråt, och jag har ju ingen erfarenhet av de, så vad vet jag?? Kanske, kanske inte. På teatern var det inge kul alla var inte där, så vi kunde inte träna, och vi är tvunga att göra om den ( IGEN ) för en kan inte vara med när uppvisningen är, och det är bara två gånger kvar, så det blev ganska nervöst. På söndag ska jag på dansuppvisning på Anderstorpaulan/skolan (??) . Kom och se? Kl. 15 ... :$ Nu ska jag städa och träna på engelska.. :/ puss&kram :*

----------------------

Hejj, igår var jag på Melissas fotbollscup :] Träffade hennes familj där, och många andra. Var på Carls jujutsu uppvisning oxå, den var intressant att se på! :] Idag sov jag hos mormor :D Biggan var där me. Karin var där med Molly :D Hannnnn inte se på Talang :/ Var det bra? Vaknade nio imorse och kunde iinte alls somna om :/ Så jag såg på tv och sen hade jag lovat biggan att jag skulle gå med henne och Molly till Rönnskär och hämta hennes bil som pappa hade. Jag tog mina Heeleys och det var inte smart! Jag har jätte värk nu! Och skavsår. Nu ska jag slappa och kanske vara med Pajjo och Lucas sen? Eh, vet inte vad jag ska göra.. Vad ska Du göra idag? :] puss&kram

----------------------

Hejj, igår var jag på Melissas fotbollscup :] Träffade hennes familj där, och många andra. Var på Carls jujutsu uppvisning oxå, den var intressant att se på! :] Idag sov jag hos mormor :D Biggan var där me. Karin var där med Molly :D Hannnnn inte se på Talang :/ Var det bra? Vaknade nio imorse och kunde iinte alls somna om :/ Så jag såg på tv och sen hade jag lovat biggan att jag skulle gå med henne och Molly till Rönnskär och hämta hennes bil som pappa hade. Jag tog mina Heeleys och det var inte smart! Jag har jätte värk nu! Och skavsår. Nu ska jag slappa och kanske vara med Pajjo och Lucas sen? Eh, vet inte vad jag ska göra.. Vad ska Du göra idag? :] puss&kram

RSS 2.0