Idag är idag

Hellu världen!
Idag har jag vart med Melissa och Celia, meest Melle :]
Melle har sovit över hos mig och vi har haft jätte kul :]
Idag har vi varit ute i  lekparken med Celia, det var kul, fast det var JÄTTE mycket snö i lekparken!!
Allt var över snöat, och och det var ganska mycket snö på min rygg xD
Kallt!
Vi ska kanske fara på bio , jag tycker vi ska få de, men ja, det häänger typ på mamma, :/
 Just ja, vi har ju Sportlov nu!!! :D :D :D :D
 Och vi kanske ska till Arjeplog och vara hundvakt :D
Jag och Melle, om hon får .. KAnske kanske inte ..  Hoppas det!
Iaf så har vi bestämt namn på våran hund! Frasse, blev det, efter flera månaders bestämmande ..
Han har blivit ganska stor nu!
 Busar och håller på :D
Om ni vill kan ni ju gå in på hemsidan och kolla på bilder..
 Han var den enda killen i kullen, Shaggy heter han egentligen .. :]   Jussikia .
Nu ska jag och MElissa fortsätta att nörda datorn, :D
 

 Den verkar bra, kanske ska se den :]



Harebra! <3

Kul :D

Hellu!
Idag har jag vart med Ellen :) Vi åkte skoter och tolkade baki skotern :D Ellen skrattade typ hela tiden, och jag hade mitt största leende! Det var jätte kul, vädretvar perfekt och alla var nöjda! Fast jag ramlade från bobben typ hela tiden och Ellen med    .. MEn det var kul iaf .. Sen var vi ute en stund, men det vart kallt om fingrarna, så vi gick in, när vi kom spelade vi GH och  sen for Ellen hem, hade tänkt vara med Pajjo, men hon kunde inte .. :/ Idag såg vi på en film på engenlska, den var ganska bra, vi har inte sett klart den, ska görra det imorrn, .. Egentligen skulle man få ha med sig godis, men nu fick man inte det helt plötsligt, för att 6a skulle se med oss :/ Eller var det så? Har ingen aning, men många sa att det var så .. Så då tror jag på de .. Men imorrn ska vi ha med oss godis :D :D :D Fast jag vet inte om jag ska ha med mig godis, kanske ostkrokar elr nåt sånt, .. 
Sorry att jag inte bloggar så ofta, men jag sitter inte vid datorn så ofta längre, och iibland har jag inget och skriva .. 

 Alltså imorrn så är det Sista (!!) dagen innnan sportlovet :D :D eller :/ :/ , Det ska bli kul att ha lov, men kompisarna då? Dom kommer jag inte å träffa på en vecka eller mer ! :´( KAnske några, men inte dom som jag inte brukar vara med hemma, bara på skolan ..
Alltså äre typ olagligt och ladda hem spel till mobilen gratis?? :S

Här kommer dagens bild -- >

 Sweeet! ;]

  No music, No life .

 Vart e Frasse?? (vår söte lille valp heter det .. eller snart våran :D )

Harebra! <3

25/2

Hellu!
Igår badade vi isak! Det var inte så kallt när man liks hoppade i, för jag trodde det skulle vara absolut mkt kallare! MEn det kallaste var nog när jag kom upp och skulle springa till bastun! Då sprang jag järnet till bastun! Bilderna kunde jag inte ladda in :/ Men jag ska försöka fixa in dom sen ..  Det var ganska många som ville bada! Och jag trodde hålet skulle vara mky större!  Inte så litet!
I veckan har vi inte haft några läxor :D  Men det är väl för att det är sportlov nästa vecka (eller är det de?? ) .. Det går vinterkräksjukan, magsjuka, förkylningar (som det alltid gör) , coh alla slags sjukdomar nu, men jag har klarat mig! Ganska konstigt! Iaf så är jag glad att slippa att vara sjuk, typ alla e sjuka nu!! :( Men nu ska jag till skolan, har lite bråttom xD Förresten, idag ska vi kanske fara och äta hos fam Kerttula :D Men bara kanske, vet inte varför, fick inget vettigt svar av mamma.. xD Ojjsan nu har jag jättebråttom! Hinner inte lägga in nån bild :(
Harebra! <3

Tråk

Hellu !
Jag var somsagt till Sofia igår :D Och det var jätte kul! När jag kom dit så var Emma redan där, och efter att jag kommit, så kom Frida och Linnea och Olivia nästan efter :) Sofia öppnade presenterna och sen gick vi upp och åt tacos :D Det var jätte gott! Efet det sjöng vi typ singsta i över en timme xD Men Emma den stackarn kunde inte sjunga i slutet, hon fick jätte ont i halsen! :( Efter det såg vi Melodifestivalen och sen såg vi Hot Chick :D Den var jätte bra, men inte så fräsch på alla ställen ! ;) Mellan pauserna hade vi jätte roligt, och jag tror alla var jätte trötta, iaf så var jag de, och när jag e trött så kan jag bli sur, men nu vart jag jätte slamsig och barnslig xD  och sen hade jag jätte roligt för så fort jag såg Emma i ögonen så la jag mej på golvet och skrattade jätt mkt! Fattar fortfarande inte vad som tog åt mej! Skrattade så jag började gråta! xD  Det var hur som helst  super kul! 

När allt var slut så var klockan säkert runt tolv, och då följde jag Linnea och Frida en bit, jag skulle sova hos mormor :)  Det var kul, och så hann jag träffa Fridas hund Rally :D Han var jättesöt!    När jag kom hem till mormor var jag helt utpumpad!  Jag somnadde så fort jag la huvut på kudden!   Sen har jag som bara slöat hela dan och myst framför tv:n :) Sen kom jag på att vi har ju spanska läxa till imorrn! :( Och jag har ju typ bara tränat en gång! Så nu sitter jag här, med läxa att göra och med ett huvud som inte fungeraar! 

Vet ni? Att när man har haft helg eller lov så börjar jag längat efter skolan! Eller ja, inte  skolan, utan kompisarna! Dom betyder så jävla mycket att jag saknar dom, eller kanske inte bara kompisarna, utan allt och alla, rasterna, kompisarna (SÅKLART!!).Dom enormt tråkiga lektionerna kan vara bra!( ibland iallafall!), och lärarna är väldigt bra, (inte alla men..) och alla andra elever gör skolan tilll skola(eller om jag säger tonåringar)! För det är en vana som jag inte vill bryta, att gå i skolan! Jag kanske är helt knäpp som säger så men, jag gillar skolan! De flesta säger ju att - Åå, skolan! Dit vill jag inte!!  Men det är ju där man lär känna nya personer, lär sig att göra fel, (och av misstag lär man sig ju, eller hur?)att hitta bästisen/-arna och sin absolut värsta fiende! Ja, skolan är den del av livet! Fast ibland kan det ju kännas surt att stiga upp sju, halv sju på morgon! Det gillar jag inte! Och att dde flesta ska byta skola i sjuan!? Och maten(som har blivt inte myvket, men llite bättre)!  Visst, alla har nåt att klaga på, men, allt kan ju inte vara perfekt!


 :D

Harebra! ;]

P.S - Hoppas ni inte svimmade mellan raderna! För det vart ett väldigt långt inlägg! .. ;P

Äntligen Lördag!

Hejsan! Idag vaknade jag runt tio och gick upp och duschade och stog typ på toan, ja, det var nog två timmar! jag vet det låter helt crazy!, men så är det!! Stog och sminka mig och fixa håret och sånt, det tar tid för mig ! xD Jag har gjort mig klar för jag ska ju till Sofias fest ikväll :D :D :D Det ska bli kul! Så nu sitter jag här, fryser om händerna, och gillar inte tanken på att måste gå upp till Sofia i dethär vädre .. !   Spelar blokus med Sofia på datorn :D  Det är ganska svårt! Tror att hon kommer att vinna! xD  Men nu ska jag letta en daagens bild och leta reda på min kamera så jag kan knäppa nåt kort på festen! :D 
Dagens bild -- >


  Party Queen! (inte jag iaf! xD)


Harebrapåenlördagsomjagvillskablisuperbra!! <3

20/2 Fredag !! :D

Hellu !
Idag har det inte hänt så mycket .. inte undra på de! Det är ju halv åttta på morgonen xD Men men .. Celia kom till oss igår, hon ska nog stanna hela helgen :D :D :D På lördag ska jag till Sofia och ha kul :D  JAg har köpt en proffsig grej till hon, men kan ju inte skriva vad det är för läser kanske min blogg.. Iaf så längtar jag dit, för det är nog det enda som händer i helgen .. (vad jag vet :)   ) Idag ska brorsan hämta Molly hos Karin :D Eller kanske .. Han e sur för att inte han får datorn, och jag fattar inte varför!? För han sitter ju varje morgoon och nu när jag sitter här, gör han allt för att göra livet surt för mig!!! Jaja, men så är det väl att ha syskon .. (inte kul! ) Hoppas Molly kommer idag, för hon är en riktig gglädjespridare! Vill vara med nån kompis idag, så vi kan vara med Molly och Celia ! :)    Vi har svenska prov på tisdag! Och jag som inte har tränat!! Måste ta hem idag ..  Och är det nån som vet när/om vi ska bada isvak?? För det vet inte jag !! Och jag vill ju göra det ..    Är det nån som vet när Twilight senaste bok kommer ut?  Jag har inte sett filmen, men läst alla böcker som har kommit ut (på svenska)! Lite fuskit!  Men nu måste jag göra mig klar ,, .. Men först vill jag Gratta Natahlie i 6a som fyller tretton år idag!!!  Harebra! <3

Jag, boknörd? Nej aldrig! .. Eller, kanske ganska, jätte mycket! :)

Alltså jag är typ absolut boknörd! Fråga kompisarna! Igår läste jag ju typ ut tre (!!) böcker som hade ungefär 160 sidor var! Kolla på testet ska du få se, och du kan ju testa dig själv, är du värre än mig? ;)

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="320" height="372" id="blog" align="middle"><param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /><param name="movie" value="http://www.barnensbokklubb.se/bbk2/boknordstestet/blog.swf?p=1,1,5,4,4,1,5,63,Stina" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" /><embed src="http://www.barnensbokklubb.se/bbk2/boknordstestet/blog.swf?p=1,1,5,4,4,1,5,63,Stina" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="320" height="372" name="blog" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed></object>

(Fick det från Ellens blogg (lillellens.blogg.se)som i sin turfått det från Emmas blogg (emaap.blogg.se) som i sin tur fått det från Celeste (bellanh.blogg.se)
Fast jag vet inte om man kan se bilden på mig, (när jag gjorde boknördstestet! :( damp blogg!

Harebra! <3

Friluftsdag

Hallu! Sorry att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har inte orkat .. Mamma har fyllt år och då fick hon en spikmatta :D Den är ganska skön och ligga på, men inte i börjaan, för då är det som att ´ligga på spikar´   .. Alltså det kanske låter som om att man ligger på spikar, men man ligger på taggar som är gjorda av väldigt hård plast .. !    Idag var det friluftsdag på skolan :D Jag trodde det skulle vara jätte tråkigt och sånt, men det var jättekul! :) Vi fick sovmorgon oxå :D Fast jag visste inte om det så jag vaknade runt sju som vanligt :/ När jag kom till skolan hade jag gllömt bort vad jag hade bestämt mig för att göra hela dan, så jag gick till listorna, och där stog jag ingetnstans! Så då pratade jag med en lärare och hon sa att jag skulle gå dit och säga orsaken .. När jag börja gå mot Örjanshallen så träffade jag Ellen, Jojje och Amanda och dom skulle oxå till Örjanshallen :D  Så då var jag där i två timmar och spelade pingis och lärde mig NÄSTAN att komma upp i ringaaarna ! :D Sen åtjag lunch och hade tänkt sitta och kolla på när Sofia och Frida badade med EmmaJ, men jag ville bowla med Ellen och c:o i en timme (dom hade tänkt bada i två timmar) så då gjordejag de.. När vi kom dit såå var det ganska mmånga som skulle bowla, så när vi hade spelat en omgåång, men tiden inte var slut så spelade vi en gång tilll, och då hoppade Milad in, och jag vann över han! :D Utan räcke dessutom!! När vi bowlat en timme skulle dom gå på promenad,, men jag orkade inte, ville kolla på när de andra badade , men då kom dom just nerför trapporna när jag skulle upp och dom villle bowla igen :) Så då bowlade jag med dom i en timme :) Och Sofia vann :) Sen for jag hem, och hann inte mer än sätta mig vid datorn så då sms Pajjo mej, och vi bestämmde att hon skulle komma hit :) Vi har ätit middag (nudlar) och ätit massvis med apelsiner(iaf jag :D ) och nu ser hon på tv, nåt program på bobster, (som faktist är ganska kkkul att titta på! ;) ) vi ska väl göra nåt innan teatern börjar, (den börjar halv sju) så nu är det bäst vi gör nåtså vi hinner ha kul! Har ingen bild som är tagen med kamera, men ska snart sätta in bilder från mobilen, och jag lovar , det är inte lite bilder från idag! ;D 

Här kommer en Dagens bild och som vanligt har jag Googlat fram den! ;) -- >


 Kanske inte våran friluftsdag såg ut så, men det var iaf jättekallt!


Harebraidetkallanorrland! <3



Valentine´s Day

Hellu !
Idag äre Alla Hjärtans Dag ! Det  har vart en ganska bra dag! Idag vaknaded jag ju såklart av att mamma kom in och väckte mig !! :( Klockan tio! Sen kom Celia och dom höll på med mig ända tills jag var fullt vaken och allt annat än glad xD  Iaf så försökte jag på alla sätt och vis somna om men det gick ju inte ! Så då klädde jag mig och sen ville mamma se på några bilder som jag hittat och så satt jag vid datorn ett tag, gick till mitt rum, snabb städade det och gick ner och åt lunch .. Nån slag frunch kan man säga, resterna sen igår, och det var inte precis äcklig mat ! Det var nåt jätte mumsigt kött och pappas gratäng ! :DJag åt det och sen skulle mamma och Biggan fara och kolla tapteer till oss .. Så då ville jag oxå följa med, det gick ganska snabbt att äta för mig då ! Jag slängde nästan i mig maten och sen bar det av till (ja, vart det nu var vi skulle ! ) Sen efter färg och tapet fpr vi till Solbacken och köpte mat,, det tog kanske en timme ( jag vet , vi är inte snabba!! xD ) och sen for vi på djur affären :D Mamma kollade in nåt till hunden och jag och Biggan gick en stund men sen orkade jag inte det så då drog jag med Biggan till djuren och dom var jätte söööta ! Speciellt nån slags råtta eller nä, inte en råtta men en typ nån släkting till chichillan eller var de schiuauan (hur stavas det???) ? Ja, nnåt släkting till nån .. Typ Dunsa eller Dunga eller iaf nåt på D .. Sen for vi hem och sen har jag inte gjort så mkt .. Hoppas jag kan ladda in en bild eller två idag ! Justja ! Jacob fyller ju 7 år idag! Jag måste ju ringa och gratta han!  Nu ska jag lata vid datorn  eller ja,, Celia vill ju spela FEM MYROR ÄR FLER ÄN FYRA ELEFANTER  så jag får väl se hur länge det blir att lata här .. Men Carl och Edde håller ju på att leka med henne nu så då får jag väl hoppas att de inte tappar intresset på en lång stund! Mamma pappa och Biggan ska typ göra lyxmiddag  idag, och sen ska vi mysa framför tv:n och heja på dom PROFFSIGA artisterna, iaf de flesta, hannnn inte se vilka som åkte ut förra programmet, vet du vilka det var? Hoppas attt Emilia gick vidare till Globen! Hon var jättebra !
Dagens bild ---- >



  Önskar du att nån speciell ska säga det till dig?



Harebra! <3 Hoppas att Du får en jätte bra Alla Hjärtans Dag ! 

Fredag den trettonde !

Hejsan    ! Idag var skolan rätt så hyfsad, väntade bara tills skolan skulle sluta, skulle fara hem till Melle, så jag skyndade mig till Melle och var med hon enda tills vi skulle på discot :D Det var kkul där,, men om man inte har nån och dansa med så ja, då kunde det ju ha vart bättre.. Idag är det den fredag den trettonde! Men med tanke på det så har jag inte haft nå otur! :S Jag med min stora otur ! Fast vi får väl se nästa vecka, då jag får se svaren på engelska som viii hade prov i .. xD Men nu ska jag kolla in apa, göra mig klar och lläsa sen SOVA! Jippi! Var på discot i femm timmar ungefär .. Så jag är helt slutkörd !! xD Undra vad som händer i helgen? Vad ska du göra i helgen då? :D
 Dagens bild --- >
 Eller alltså såhär är läget,.. Dator är kaputt eller typ har dampat ihop så jag kan knappt skrivaa !!! Skit fator! Så jag får väls lägga in nåt imorrn ..

Ifall jag inte hinner skriva imorrn, så ha en Bra Alla Hjärtans Dag !!!  För det ska då jag ha!

Harebra ! <3

:D

Hejsanhoppsantjollevippenpådigdu!   ;P
Idag på skolan var det väl ganska bra,, förutom att vi bytte platser och jag hamnade vi samma igen! Innnan satt vi såhär (på ett ungefär ! ) : Jag, Milad, Judith och Hannes, och nu sitter vi nästan så oxå ! xD Milad, Jag(i hörnet), Hannes, Judith !   Det vart inge kul .. 
På svenskan hann jag ganska mkt, faast jag var typ halvdöd ! Känn mej ganska stolt ! Spanskan var okej, hade typ två fel, så det var proffsit ;D På matten var det SOM VANLIGT  ganska slamsigt och ja, det var VÄLDIGT  svårt att koncentrera sej :/    Justja , vi bytte ju platser oxå, hamnade Längst fram med  Måns ... ! Fast en tom plats mellan oss , (undra varför !?)
På biologin hannn jag klart, fast jag vet inte om ajg gjorde rätt, :S
 Hkn var rätt så okej, vi gjorde plättar och Ellen slängde plättarna i luften när hon skulle vända dom !!!! xD
Jag ville oxå försöka, men det gick inte så bra, Ellen stoppade mej, och jag överlät arbetet till henne xD Sen kom jag på att hk lärarn ärju gravid !  
Jag måste säga att det syns inte ! Hon nämnde det snabbt, och jag vart typ chockad! Hehe :)
Sen följde Ellen mej hem, men vi hann bara spela GH en stund och sen skulle hon hem :/ Jag följde hon en bit och se
n när jag kom hemm sa pappa att vi skulle till miinaaa tremeningar,  för deras pappa fyller år idag ! Så då for vi dit, mumsade i mej massor me saker, men mest kolakakor och smörgåstårta :D
Det var några pluttisar som typ var fyra år som var där, och eftersom dom inte kunde sitta stilla en sekund så lekte dom med mej brorsssan och Edde ! typ i en timme.
Tror att dom hette Meja och Nova och dom va ju tvillingar ! Sen satte jag mej i soffan med alla andra vuxna  och då kom Sofias föräldrar in (dom e grannar) och Carina sa att Sofia och Linnea var hemma hos dom så jag tog chansen att göra nåt vettigt ( xD) till Sofia, och där såg vi lite tv, och armbrytnig, ( Linnea och Sofia vann typ hela tiden över mej! men jag var faktist nära att vinna! :) )och nåt spel som hette nånting .. Vi hann inte spela länge så då skulle Linnea hem, kort därefter jag med ..
Väl hemma gjorde jag mej klar och satte mig vid datorn, (läste för Celia oxå)och ska snart lägga mig ..
Alltså jag ska somsagt ha tandställning (räls i öfre käken)    och var i Skellefteå hos tdl, och idag vid lunch fick jag ett sms och där stog det att jag ska till tdl imorrb oxå! Fast i Ske-hamn ..
Jag är typ jätteförvirrad !! :S Men nu ska jag snurra mig i säng i ett hav av små förvirringar ....   
Pikkkture is are cokmimng thise( visst är jag duktig på att stava på engelska? xD) ----- >




  KevinBorg <33333


Harebra! <3 ;P


C00000LA bilder!

Här kommer bilderna som jag diggaR som TUSAN!  ---------- >   


(¯`*

·.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)

¸,¤°´'`°

·.¸O¸.•°´'`°¤,¸

.

·´¯),ø¤°``°¤ø,¸¸,ø¤°`°¤ø,¸(¯`•.¸

,ø¤°``°¤ø,¸¸,ø¤°``°¤ø,¸,ø¤°``°¤ø, ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ†ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ


....
|¤¤|
____|¤¤|____
|¤ ¤ ¤¤¤¤ ¤ ¤|
|¤¤|
|¤¤|
|¤¤|
|¤¤|
|¤¤|
|¤¤|
|¤¤|
_/ஜ۩۞۩ஜ\_
_/ஜ۩۞۩ஜ†ஜ۩۞۩ஜ\_
_/ஜ۩۞۩ஜ†ஜ۩۞۩ஜ†ஜ۩۞۩ஜ\_


(¯`*

·.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)

¸,¤°´'`°

·.¸O¸.•°´'`°¤,¸

|¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

·.•¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯|

๑۩۞۩๑---Ztiina---๑۩۞۩๑
|____________.

·.___________________|

*´'`°¤¸¸.

·'´O`'•.¸¸¤°´'`*

( _¸.•*´'`°¤¸'¸¤°´'`*•.¸_)


                                             Hur fan lyckas man med en så bild? Typ proffz? :P Hittade den på nån hemsida som brorsan spelar skit mkt på !! xD


[-]aReBrA! <3





  

Solen skiner (ÄNTLIGEN !!) 10/2

HeJsAn! Idag var det en superkort skoldag för mig! :D Jag hade bara up och svenska och lite rast  :) Jag skulle till tdl för jag ska få tandställning ! :/ Fast jag fick ingen, skulle typ bara på lite information, dom pratade på i typ en halvtimme! Pappa trodde inte att det skulle ta så lång tid, men det trodde jag, så jga slog vad med att jag skulle vinna, fast pappa visste inge ! xD Så man kan ju säga att jag vann :) . Ska typ ha tandställning i två elr tre år !!!! Inte kul, men jag ångrar mig ju inte precis, jag får ju snygga tänder sen när jag blir äldre, och gör jag de inte nu, utan typ efter att jag fyllt tjugo, kostar de ju bara en massa pengar ! :S          Solen skiner idag ! Gissa om man blir glad? Jo, jag blir då de! Ska nog gå ut en stund me Celia .. Men innan dess har jag tänkt baka samma chokladmuffins som jag gjorde med Pajjo i helgen .. Dom vart så goda !! [ Recept hittar ni på  http://www.tasteline.com/recept/Bea_s_Chokladmuffins ] [[Hoppas att den syns och går att klicka på, för allt vill ju jävlas med mig, så bli inte förvånad om de inte funkar ! ]] Men ska nog spara dom tills på fredag, då kommer moster och mormor på middag, det blir ju e perfekt effterrrrrättttt ! :D          Igår var jag på bibblan och hämtade sju böcker som jag beställt, och jag har ju redan typ fem böcker hemma ! Nu måste jag läsa som en boknörd för att hinna läsa ut alla! Fast, man kan ju alltid låna om .. :S        Jag är typ allergis( eller hur de nu stavs) mot mjölk och sånt ... Har jjjätte ont i magen hela tiden ! De e inte kul !!! :(             



Svar till kommentaren av Sofia :  Varsågod ! <33





Här kommer dagens bild -- >           




                       Solen skiner !



Och jag hoppas att Solen skiner x-tra mkt på alla mina älsklingar i Ske-hamn ! :* <3333      

[-]aReBrA! <3    

Allt dampar ! ! :/

Hejsan ! Alltså min blogg e helt puckad!! Jag hade typ skrivit tre gånger så mkt på förra inlägget men det försvann bara och ja, det är superhyperdupermkt STÖRANDE ! Så om ni kanske vet eller ver kan ni ju alltid hjälpa mig, för det är inte så kul om inte bloggen fungerar ! :/ Jag skulle bli jätte tacksam för det! ;D 


Såja, nu ska jag berättta hur min ikke intressanta dag har vart!
Den började med att jag vaknade runt halv tio och kunde absolut inte somna om, hur jag än försökte för jag tycker ju man ska få sååva länge sista lediga dagen innan den så kallade skoolan ! ! Men men, iaf så gick jag ner och gjorde frukost och satte mig vid tv:n och mumsade :D Sen tyckte jag inte att det var nödvändigt att göra sig klar,  (fast mamma hade sagt att jag skulle göra mig snabbt klaar och vara med en kompis xD )så jag låg och latade mig i sååååffan och zappade mellan kanalerna, (dom ynka kanaler vi har, typ 8 kanaler!! :@ ) och efter nån timme i soffan så tyckte jag att jag skulle stiga upp och duscha och sånt, det tog typ 45 minuter innan jag vart klar, ( typ snabbt för att var Stina Åberg! xD ) och sen gick jag upp i mitt rum, hade tänkt spela GH men vart lat, så jag satte mig vid datorn , och ja nu sitttter jag här ! Har inte gratis sms längre, men det tänker jagha inom kort! :P The Sims dampar på båda datorerna och typ alla andra intressanta spel! :S  Nu har jag väl inte så mkt att skriva om .. 

Svar till kommentaren från Emma : Syns den inte? :/ Det var ju inge bra! Jo du kan hjälpa mig mee de, det vore jätte snällt! <3

Här kommer dagens bild -- >






 
Grattis till alla er som fyller år i Februari! Det är många i min närhet som gör det så nu har jag sagt de! ;P <3
   


Harebra! <3 

8 februari

Hejsan! Jag har inte blogga på nån dag.. Jag vet!                                               
   Men jag kan ju berätta vad som hänt i helgen!   Torsdag
var jag med Pajjo, och vi hade jätte kul! Vi bakade nnågra jättegoda muffins! Och jag fick ju till uppgift att leta reda på nåt gott recept, och det lyckades ju jag med,, men samtidigt förstod jag hur mkt bak/mat sidor det finns! På tiio minuter hittade jag kanske 11 hemsidor och massor med recept, och det sååg jättesmarrriiigt ut! Ni kan ju gå in  på http://www.tasteline.com/recept/Bea_s_Chokladmuffins om ni vill pröva baka dom själv, och om man vill kan man ju som vi gjorde, hacka lite ljus choklad, och lägga på dom när man precis har tagit ut ur ugnen, så de smälter, och sen är dom perfekta att stååppa i fryysen efter att man e pråååpppmätt på dom :P! :D Vi hannn smaka lite muffins precis innan Pajjo skulle hem, för hon fick inte såååva hos oss! :( 
Fredag
var jag med Pajjo oxå och vi var ute en och en halv timme och vi hade jätteroligt, vi vaaar stelfrusna när vi kom in, och tro mig det var inte kul! Men när vi kom in så var vi med Celia o Nova. Men jag måste säga att datorn dampa och att jag hade jätte kul i hlegen, så allt jag skrev om hsr försvunnit och det orkarjga bara inte skrivaa om. Men hursom helst så ska jag kanske vara med Emma sen och Pappa fyller år idag :D Harebra! <3

Winners ! :D

Hejsan, ! Idag vann vårt lag i fotboll :D Jag kanske måste förklara lite mer.. Såhär var det  : På gympan fick frivilliga tjejer och killar anmäla sig till att spela fotboll, oxå de vart några från A och B .. Dom har tränat varje måndags lektion på gympan och här var resultatet!!  Vi som inte spelade var och kollade på läktaren .. Det var kul och jag tror vi skötte oss bra, för vi fick ingen tillsägelse (elr hur det nu stavas) från Stefan, han sa att om vi inte skötte oss bra skulle inte Skelleftehamn få nått bra PR vad det nu kan betyda :S Örjan spelade mot Bergsbyn. Killarna spelade en halvlek sen skulle tjejerna spela en halvlek och sen killarna och sen tjejerna, och när allt var slut skulle man lägga ihop resultatet  som alla hade spelat (inom lagen såklart!) ungefär så tror jag :)  Idag har jag skottat infarten för mamma kunde inte komma sig in på gården :/ åsså ska jag leta recept till mamma på datorn, chokladmuffins ska vi nog baka :D Pajjo ringde, kanske ska vara med henne nu, jag menar vi är ju lediga imorrn så de gör ju inget att de e lite sent ! :P Men nu måste jag sätta fart om det ska bli nåt bakande ! Kanske lägger in några bilder av vårt mumsiga resultat :D
 Harebra! <3

3 / 2

Hejpåeralla!  Idag har jag  bara suttit vid datorn, gjort engelska, spanska, och allt annat som man gör på datorn, .. Skolan var väl rolig, fast jag hade ont i magen hela dan, och i huvut! :/ De var inge kul, jag kundeinte koncetrea mejh nåt ! Men rasterna var som vanligt roligast, . I måndags så var jag på dansen me EmmaE , de var jättekul ! Fast vi dansade inge, för vi skulle bara bestämma låten, och göra olika övningar, . Vi är lediga ppå fredag och måndag !!! Lärarna ska ha Kompetensutvecklingsdagar, omde nu stavas så,  :P . Undrar vad jag ska göra dom dagarna, funderar på att åka till Arjeplog, om nu inte dom jobbar där borta,.. Vem vet?!   Iaf tycker jag att alla som har en blogg inklusive mig, ska skriv varje dag, för annars blire ju tråkigt att läsa samma inlägg varje gång man kollar på bloggen, tillslut slutar man ju att  kolla ! Och förrästen, om ni tittar in min blogg, kan ni gärna kommentera, för de e alltid kul att få lite kommentarer, men ni kan ju oxå alltid berätta hur man svarar på kommentarerna xD För de vet jag inte hur man gör ! xD Iaf så vill jag att The sims och många andra dataspel ska fungera på datorn, för datorn har dampat fööööööör länge nu !! Säkert i flera månader ! :/ Not fun ! Dethär är inge kul de heller : Att jag mmmåste vänta på att pappa ska fixa en DATOR till mitt rum, har allt annat, mus, tangetbord, skärm(tv:n) ALLT förutom datorn, och de SUGER ! Nu tycker jag att jag ska träna på ma läxan, bara för att få bra betyg, men innan dess mmåsta jag visa Dagens bild !  --->


 Söt va? :P


Harebarasåjättesuperdupermycketjättemycketsuperduperduperduperjättemycketjättebraheladan! <3

1 februari

 Hejsan! Idag vaknad jag runt halv elva, men orkade inte gå uupp, så jag läste ut en bok, som vaar ganska bra, jag tror den hette Inbrotttjuven eller nåt såånt..Sen gick jag ner och åt ffruukost, Celia satt vid bordet så jag satt och tjollrade med henne tills jag var klar (hon äter ganska långsamt ) och då klädde jag mig och hade inget och göra så jag gick till datorn,   och där ssatt ju såklaart mamma!! Menmen, sen kollade jag vad Celia och Nova gjordde, dom lekte nåt med alla mjukisdjur, typ att dom var pokemon,, så fattade jag de :S Iaf så ville jag gå till datorn senare,,, för att kolla om virus programmet hade tagit bort viruset , och det hadde den! :D Så nu är inte min blogg puckadde längre  ! :D   Vi kanske ska fara och åka skridskor sen, men bara kanske, mamma måste göra allt annat  , så det får jag se om..  ... Nu ropar mamma, hon vill att jag ska sstäda burres bur :/ Blä ! Men jag är väl tvungen :/ Men innan jag städar hans bur så   ska jag faktist lägga in dagens bild ! Här kommer den !  ---> 



 Fint va? nästan utanför mitt hus, öppningen till
De Stora Havet ! :P 

Harebra! <3

 

RSS 2.0